Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ!! Смених накладки и сега все едно нямам спирачки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MONI
    Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от DeX
    Ами да ти кажа то в километри на стана бавно щото аз в деня когато ги смених съм я карал само около 3км. Вчера я карах повече и след 2-рото такова спиране започна да се оправя. Пък за твърди виш тука вече не знам взех уж най-хубавите, който имаше.
    Ама на тебе майстора не ти ли каза че поне 100км трябва да ги разходиш за да заработят както трябва
    При това на градско с доста спирания

Нали ти казах, че си ги сменях сам кой да ми каже
    Alfa Romeo Stelvio 2.0T
    Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX

Нали ти казах, че си ги сменях сам кой да ми каже
      Еми точно де ТИ! кат си си майстор трябва да знаеш
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

дам ама не знаех сега вече знам
        Alfa Romeo Stelvio 2.0T
        Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

При следващата смяна се засили с 200 5-6 пъти да ги опечеш хубаво!

Спирай от по-далече ако трябва и без рязки спирания(ако не се налага) щото 1. както си забелязъл са доста неефективни и 2. съсипваш дисковете и накладките.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ма аз не с резки спирания ами плавно така докато се оправиха. И сега вече сичко е ок.
            Alfa Romeo Stelvio 2.0T
            Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Мале как му се накарахте на човека с тия накладки
              Проявил е инициатива (лошо няма), но следващият път преди да пипне нещо ще пита

@ Dex - колега, това е форум и питай следващият път Все някоя умна глава ще ти каже какво да направиш най-добре за да не си загубиш времето и да не си счупиш колата
              Накладки взимай Permafuse, евтини са, но не това е предимството - много са меки и колата спира супер без да прецакват диска
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                Мале как му се накарахте на човека с тия накладки
                Проявил е инициатива (лошо няма), но следващият път преди да пипне нещо ще пита

@ Dex - колега, това е форум и питай следващият път Все някоя умна глава ще ти каже какво да направиш най-добре за да не си загубиш времето и да не си счупиш колата
                Накладки взимай Permafuse, евтини са, но не това е предимството - много са меки и колата спира супер без да прецакват диска
                Подкрепям Додо за накладките- виждам че са същите като мойте за предни 284мм диска. Аз взех пермафюз и съм много доволен- не са скръцнали нито веднъж, меки са и не ядат диска и спират много добре, а и цената е добра
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                X